Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Економічна кібернетика» 2022 за спеціальністю 051 «Економіка»

28 квітня 2022 року
Незважаючи на Воєнний стан, члени студентського наукового гуртка «Кібертонус» прийняли участь у першому етапі Всеукраїнській олімпіаді «Економічна кібернетика». У період з 27 по 28 квітня 2022 до заходу долучилися 37 студента 2-4 курсів, що навчаються за освітніми програмами «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» (ОС «Бакалавр»).
Изображение выглядит как текст, снимок экрана, другой, в позеАвтоматически созданное описание
 
Представлені в олімпіаді завдання покривали блок обов’язкових дисциплін для спеціальності 051 «Економіка», а саме: «Економікс», «Теорія ймовірностей та математична статистика», «Економіко-математичні методи та моделі», «Дослідження операцій», «Економетрика»,  «Моделювання економіки». Не обійшлось і без творчих завдань на загальну логіку та теорію прийняття рішень.
 
 
 
Учасники показали впевнене володіння як базовими методами економічної кібернетики, зокрема, економіко-математичного моделювання, так і практичними знаннями у сфері економіки на мікро- та макрорівнях.
 
Призові місця розподілились наступним чином:
 
1 місце (87 балів) – Тараненко Андрій (студент 3 курсу освітньої програми «Цифрова економіка»), відповідальний за підготовку к.е.н., доц. Негрей М.В.;
2 місце (85 балів) – Ремінна Поліна (студентка 3 курсу освітньої програми «Цифрова економіка»), відповідальний за підготовку старший викладач кафедри економічної кібернетики Костенко І.С.;
2 місце (85 балів) – Кравченко Юрій (студент 3 курсу освітньої програми «Цифрова економіка»), відповідальний за підготовку д.е.н., проф. Жерліцин Д.М;.
3 місце (78 балів) – Боднажевська Богдана (студентка 3 курсу освітньої програми «Економічна кібернетика»), відповідальний за підготовку д.е.н., проф. Попрозман Н.В.
У груповому заліку для студентів 2 курсу переможцем став Ілля Зрібняк (студент 2-го курсу освітньої програми «Економічна кібернетика»), відповідальний за підготовку к.е.н., доц. Рогоза Н.А.
 
Визначені переможці рекомендовані для участі у 2 етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Економічна кібернетика» за спеціальністю 051 «Економіка», яку планується провести до кінця 2022 року.
 
Завідувач кафедри економічної кібернетики,

д.е.н., проф. Дмитро Жерліцин 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook