Уведено в дію Порядок визнання результатів навчання здобувачів вищої освіти, здобутих ними шляхом неформальної та/або інформальної освіти у НУБіП України

3 травня 2022 року
     Згідно із Законами України «Про освіту», «Про вищу освіту», «Про фахову передвищу освіту», на основі наказу Міністерства освіти і науки України від 08.02.2022 р. № 130 «Про затвердження Порядку визнання у вищій і фаховій передвищій освіті результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти» та відповідно до рекомендацій МОН України «Щодо організації дистанційного навчання» від 04.04.2022 р. № 1/3874-22 в університеті розроблено, схвалено навчально-методичною радою НУБіП України під головуванням проректора з науково-педагогічної рботи Василя Шинкарука і затверджено вченою радою 27 квітня 2022 р., протокол № 8 «Порядок визнання результатів навчання здобувачів вищої освіти, здобутих ними шляхом неформальної та/або інформальної освіти, у Національному університеті біоресурсів і природокористування України» (далі – Порядок).
 
    Наказом ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 28 квітня 2022 р. № 256 Порядок уведено в дію з дати підписання цього наказу.
 
    Порядок визначає загальні вимоги до процедур визнання у НУБіП України (далі – Університет) результатів навчання здобувачів вищої освіти, здобутих ними шляхом неформальної та/або інформальної освіти, у межах автономії Університету, і містить такі розділи:
 
I.    Загальні положення.
II.   Подання заяви та ідентифікація результатів неформального та/або інформального навчання.
III.  Оцінювання та визнання результатів неформального та/або інформального навчання.
IV.  Перелік обмежень, встановлених Університетом щодо визнання результатів неформального та/або інформального навчання.
 
     З повним текстом Порядку можна ознайомитися на офіційній вебсторінці Університету в рубриці «Освітня діяльність», підрубриці «Положення» за посиланням https://nubip.edu.ua/node/12654.
 
Оксана Зазимко,

 заступник начальника навчального відділу 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook