Майбутні агроінженери та транспортники завітали на день відкритих дверей механіко-технологічного факультету

2 травня 2022 року
     Вже традиційно двічі на рік механіко-технологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України гостинно відкриває двері своїх аудиторій та лабораторій для вступників зі всіх куточків нашої України. Не став виключенням і цей рік, рік збройної агресії росії проти України, рік героїчного спротиву Українського народу. Всього у заході взяли участь понад 80 учасників з різних регіонів нашої держави.

    Відкрив день відкритих дверей декан факультету Вячеслав Братішко, який у своєму виступі запропонував формат віртуальної екскурсії лабораторіями та аудиторіями кафедр факультету.
     У своєму виступі декан познайомив гостей заходу з основними перевагами навчання в НУБіП України, спеціальностями університету та факультету. Приділив увагу потужному складу науково-педагогічних працівників факультету, лідерським позиціям у співпраці з бізнесом та роботодавцями, великій потребі у випускниках факультету на ринку праці. Окрему увагу було приділено також питанням всебічного розвитку особистості, широким можливостям знайти себе у спорті і творчості, які надає наш Університет. Студент НУБіП України – це не тільки висококваліфікований фахівець своєї справи, але й свідома особистість, патріот та громадянин своєї держави.

     Командний дух та взаємопідтримка – це те, що властиво студентам-механікам, це те, що зберігається протягом всього життя. Справжньою гордістю факультету є його випускники, серед яких є депутати й голови Верховної ради України, міністри, керівники установ та закладів освіти, академікі та лауреати державних премій, герої України. Випускником факультету також є ректор нашого університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко, кращий міністр освіти і науки часів незалежності. Свій виступ декан завершив запрошенням всіх присутніх на День відкритих дверей Університету 5 травня 2022 року.
     Продовжив знайомство з факультетом виступ заступника декана з навчальної та виховної роботи Ігоря Сівака, який торкнувся головних питань освітнього процесу, практичного навчання, співпраці з провідними компаніями, закордонної практики тощо.

     Далі, після коротких вітальних слів, віртуальну екскурсію аудиторіями та лабораторіями кафедр факультету провели завідувачі кафедр Юрій Гуменюк, Лілія Савченко, Василь Хмельовський, Іван Роговський та Вячеслав Чуба. Цікаве віртуальне знайомство із сучасними лабораторіями та потужною матеріально-технічною базою кафедр факультету справило позитивне враження на гостей заходу.

     Драйвом та енергією було наповнене наступне привітання гостям заходу від студентської організації механіко-технологічного факультету та її голови Стелли Гройссман.

   Основні питання вступної компанії 2022 року розкрив у своєму виступі заступник відповідального секретаря приймальної комісії Університету Олексій Соломка.

     Після завершення виступів організатори заходу традиційно відповідали на запитання гостей. Основні питання стосувалися умов вступу на спеціальності факультету, навчання на кафедрі військової підготовки, в автошколі, умов проживання в гуртожитку тощо.

     Завершився захід словами взаємопідтримки, подяки за «теплу зустріч, доцільну інформацію та атмосферний захід», побажаннями Перемоги нашій країні та Збройним Силам у відбитті ворожої агресії та обов’язкової наступної зустрічі у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України!


Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook