Публічне управління та адміністрування на варті життя Українців!

29 квітня 2022 року

 

З вірою та надією в якнайшвидшу перемогу життя над смертю, добра над злом, правди над брехнею, демократії над автократієюпроходять наші воєнні будні. Божої благодаті та мирного життя під українським небом очікує кожен громадянин України. На сторожі нашої безпеки мужньо стоять на передовій Збройні Сили України, а щохвилинну роботу вдень і вночі в тилу забезпечують люди, які обрали фах служіння народу України, виконуючи функції держави. Вдень і вночі ми бачимо роботу державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Саме на них покладено завдання координувати всі напрями життєзабезпечення населення. Від їхніх рішень залежить сьогодні життя багатьох людей по всій Україні.
Для того, щоб обговорити всі виклики, які поставила перед Україною війна, напрацювати механізми державного управління, спрямовані на збереження життя громадян, роботу бізнесу, надання соціального захисту та інші питання науковці та практики з публічного управління та адміністрування зібралися на Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Публічне управління та адміністрування в умовах війни і в поствоєнний період в Україні».
 
Аспіранти, магістри, бакалаври за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» НУБіП України разом з науковими керівниками стоять на сторожі не лише в територіальній обороні, на пунктах прийому гуманітарної допомоги, пунктах прийому і координації тимчасово переміщених осіб. Всі разом вони докладають зусиль і до збагачення науки новими підходами до управління державою, територіями, людьми.
Всеукраїнська науково-практична конференція «Публічне управління та адміністрування в умовах війни і в поствоєнний період в Україні» об’єднала народних депутатів, керівників територіальних громад і центральних органів виконавчої влади, науковців і практиків, студентів і всіх бажаючих долучитися до пошуку найкращих шляхів відбудови України і зміцнення іі потенціалу.
Аспірантка за ОНП «Публічне управління та адміністрування» Тетяна Ковтун виступила з доповіддю про особливості державної підтримки бізнесу у воєнний час.
 
Бакалавр Софія Личагіна презентувала учасникам конференції своє бачення аналізу протидії російській агресії, що ґрунтувалося на знаннях теорії підкорення, яка вивчалась в межах дисципліни «Теорія державного управління».
 
Спікер конференції Андрій Клочко - Голова Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради України створив атмосферу фахової наукової дискусії, у якій взяли участь серед інших і представники здобувачів вищої освіти різних рівнів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» НУБіП України. Учасники конференції домовилися продовжувати плідну співпрацю з напрацювання механізмів державного управління з: відновлення України після україно-російської війни; забезпечення єдності громадянського суспільства та політико-управлінської еліти в умовах війни й післявоєнний період, а також домовилися єдиним фронтом допомагати нашим Збройним силам України боротися з агресором.
На завершення голова Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради України зазначив, що за сьогоднішніх умов задля перемоги потрібна максимальна консолідація нації. Єдність українського суспільства є ключовим чинником українського народу в протидії російському вторгненню, і саме єдність обов’язково стане ключовим фактором перемоги Україні в даній війні.
Ось так, під час війни ми забезпечуємо безперебійність освітнього процесу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», долучаючи здобувачів вищої освіти до комунікативних заходів, що проходять на найвищому державному рівні. Ось так в Національному університеті біоресурсів і природокористування  України готують справжніх професіоналів та патріотів, долучаючи молоде покоління українців до обговорення найскладніших питань державотворення та збереження України у найтяжчі дні війни!
В єдності до перемоги!
 
Ірина Грищенко,
доктор наук з державного управління,
гарант ОНП «Публічне управління та адміністрування»

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook