ЗАХИСТ КУРСОВИХ ПРОЄКТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 206 САДОВО-ПАРКОВЕ ГОСПОДАРСТВО

22 квітня 2022 року
Навіть в умовах воєнного стану в Україні навчання у Відокремленому структурному підрозділі «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» продовжується. Згідно графіку навчального процесу відбувся захист курсових проєктів здобувачами освіти групи СП-19 спеціальності 206 Садово-паркове господарство. У обговоренні курсових проєктів взяли участь члени циклової комісії технічних дисциплін: Руслана ТАТАРЧУК, Дар’я СОЛОВЕЙ, Валентина ОРЛОВА.
Курсове проєктування передує дипломному проєктуванню, яке повинно розглядатися як робота дослідницького характеру, акцентуватися увага на творчому, авторському розв’язанні поставленої задачі. Якістю змісту та захисту курсового проєкту визначається рівень підготовленості здобувача освіти до професійної діяльності. В структуру курсового проєкту входять пояснювальна записка та графічна частина, яка в свою чергу містить: ескізи озеленення (проєктні рішення) – науково-творча робота вирішення даної теми. Завдання для курсового проєктування підібрано індивідуально і різноманітне за змістом і виконанням, але приблизно однакові за складністю задач, які ставляться перед майбутнім фахівцем садово-паркового господарства.
Під час захисту курсових проєктів здобувачі освіти продемонстрували доволі високий рівень знань та умінь та отримали позитивні оцінки.
 
 Керівник курсового проєкту Руслана ТАТАРЧУК 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook