Освітньо-наукова програма «Менеджмент» поповнюється новими здобувачами вищої освіти

27 квітня 2022 року

   26 квітня 2022 року на факультеті аграрного менеджменту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося вступне випробування до аспірантури за спеціальністю 073 Менеджмент.   

   Стати здобувачем третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та поповнити ряди молодих науковців вирішив Мялковський Володимир Анатолійович.
   Комісія у складі д.е.н., доцента Бутенко В.М., к.е.н., доцента Остапчука А. Д.,  д.е.н., професора Шинкарук Л. В., к.е.н., професора Балановської Т. І., д.е.н., професора Луцяка В. В. провела співбесіду із вступником. Вступне випробування відвідав також завідувач відділу аспірантури НУБіП України к.е.н., доцент Вакуленко В. Л.
   Вступний іспит  проведено в письмовій формі відповідно до затвердженої програми вступного випробування з комплексу фахових дисциплін для вступників на освітньо-наукову програму «Менеджмент» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент. Програма має міжпредметний характер, охоплюючи ключові аспекти основних дисциплін у відповідній галузі знань. 
 
   Під час випробування вступник показав досить високий рівень знань, продемонстрував практичну підготовленість, готовність до наукової діяльності. Зокрема, Володимир Мялковський під час співбесіди, характеризуючи стратегічний аналіз зовнішнього середовища підприємства, поділився власним досвідом застосування стратегічного планування для підвищення ефективності ведення господарської діяльності, наголосивши на необхідності своєчасного реагування на зміну чинників зовнішнього середовища.
 
   Відповідаючи на запитання про планування персоналу в організаціях він детально зупинився на методах планування кількості необхідних працівників на конкретному підприємстві.
   Також змістовною була його відповідь стосовно управління реальними інвестиціями підприємства. Зокрема, він розповів про своє бачення моделі інвестування в Україні у післявоєнний період. 
 
   Комісія відмітила відповідний до вимог рівень теоретичних знань вступника, вміння аналізувати, практично застосовувати отримані знання, тому за результатами вступного випробування він отримав позитивну оцінку.
 
   Члени комісії привітали Володимира Мялковського та побажали йому успіхів у здачі інших вступних випробувань, творчої наснаги у навчанні та здобутті ступеня доктора філософії (PhD).
 
Віра Бутенко, заступник декана
факультету аграрного менеджменту з наукової роботи
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook