Сила команди: тематичний вебінар від компанії SoftServe

28 квітня 2022 року

28 квітня в рамках вивчення дисципліни «Групова динаміка і комунікації» вже традиційно з гостьовою лекцією для студентів першого курсу факультету інформаційних технологій виступив Євгеній Удовиченко, ментор IT Academy SoftServe (https://www.softserveinc.com).

Тема цієї зустрічі була вже більш професійною та практико орієнтованою: Системи контролю версій та організація спільної роботи команди над проєктом.

В рамках вебінару Євгеній докладно і на конкретних, зрозумілих студентам прикладах розповів про поняття та види контролю версій, а також пояснив причини переходу від централізованих до розподілених систем.

Наступним питанням, яке висвітлив Євгеній, був огляд функціоналу, конфігурації та основних команд Git(а) — розподіленої системи керування версіями файлів та спільної роботи.

На завершення Євгеній продемонстрував приклад організації роботи команди з Git. Це дошки команди стажерів компанії, які займаються розробкою реального соціального проєкту на замовлення Unisef.

Зрозуміло, що за одну зустріч неможливо набути навичок, потрібних майбутньому ІТ-фахівцю, але можна зробити правильний вибір чи почути такі важливі на старті рекомендації та пропозиції. До таких, зокрема, належать пропозиції компанії SoftServe для студентів, про що й наголосив модератор цієї зустрічі, ITA маркетолог SoftServe, Роман Кириленко.

Це і стажування, і матеріали для самоосвіти. З актуальними пропозиціями можна ознайомитись за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/106876.

Висловлюємо щиру подяку представникам компанії SoftServe за співпрацю!
Далі буде! І все буде Україна!

 

Олена Кузьмінська, професор кафедри інформаційних систем і технологій
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook