Воєнний стан не є перешкодою до навчання!

27 квітня 2022 року

У межах вивчення дисципліни «Право соціального захисту» студенти першого потоку 3 курсу юридичного факультету 20 квітня 2022 року мали нагоду прослухати гостьову лекцію директора компанії «StarLife» Андросович Івана Івановича.

Під час лекції студенти дізналися з практичної сторони можливості накопичувального недержавного пенсійного забезпечення. Лектор ознайомив студентів про діяльність компанії, про послуги які надаються саме у сфері недержавного пенсійного забезпечення та їх види.

Детально було розглянуто програми страхування які пропонує компанія, залежно від потреб особистості та її життєвих обставин. Такі програми гарантують: фінансове забезпечення на період пенсії; постійну фінансову підтримку всієї сім’ї; гроші на оздоровлення та навіть на навчання дітей.

Загалом діяльність компанії направлена на допомогу у вирішенні проблем фінансового забезпечення в майбутньому і захисту сім’ї від складних життєвих обставин. Крім того, студенти дізналися, як можна стати не лише користувачем послуг, а й членом команди компанії «StarLife».

Було цікаво і корисно. Дякуємо організаторам та учасникам за таку інформативну зустріч.

Тетяна Кондратюк
доцент кафедри аграрного, земельного
та екологічного права ім. В. З. Янчука.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook