PhD: фінал квітневої вступної кампанії до аспірантури

26 квітня 2022 року
     Незважаючи на війну в Україні на сьогодні успішно завершується квітнева вступна кампанія до аспірантури НУБіП України на програму підготовки докторів філософії. Набір здійснювався для бажаючих вступити на умовах контракту на очну (денну, вечірню) та заочну форми навчання.

     В цілому цьогорічні Правила прийому до аспірантури мало відрізняються від минулих років, основна відмінність стосується способу подачі документів (дистанційно), що вимушено сформувалась за умов військового стану.

     Наразі після позитивного рішення приймальної комісії щодо допуску 13 вступників, у майбутніх здобувачів проходять вступні екзамени: 26 квітня – фаховий зі спеціальності (відповідно обраній освітньо-науковій програмі); 27 квітня – іноземна мова (англійська, німецька чи французька мова – за вибором вступника); 28 квітня – філософія. Випробування проходять в дистанційному режимі із 26-28 квітня. За результатами проведення екзаменів та засідання вступної комісії 02 травня буде здійснено зарахування аспірантів.

     За період подачі документів вступниками, відділом аспірантури було сформовано 13 особових справ вступників на підготовку здобувачів PhD за наступними освітньо-науковими програмами:

  • 051 «Економіка підприємств та галузей національного господар-ства»;
  • 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • 073 «Менеджмент»;
  • 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»;
  • 081 «Право»;
  • 122 «Інформаційні технології».

     Про рішення Приймальної комісії щодо вступу на підготовку фахівців III-го освітньо-наукового рівня вищої освіти вступники будуть повідомлені в п’ятиденний термін після складання останнього екзамену.

     Тож бажаємо всій аспірантській спільноті непохитної віри та надії на перемогу життя над смертю, добра над злом, правди над брехнею в боротьбі за майбутнє нашої країни. Божої благодаті та мирного життя під українським небом.
     Крокуємо до перемоги разом!

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
Надія Міняйло,
заступник завідувача

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook