Про юридичну діяльність в умовах воєнного стану говорили зі студентами під час роботи круглого столу, організованого кафедрою ТІДП

14 квітня 2022 року

 

13 квітня 2022 р. студенти 1 курсу юридичного факультету взяли участь у роботі Круглого столу «Юридична діяльність в умовах воєнного стану», організованого доценткою кафедри теорії та історії держави і права Оленою Чомахашвілі. Вона ж виступила і модератором зустрічі.

 

 

Під час роботи Круглого столу учасники розглянули професійну діяльність юристів, її форми та зміст, а також шукали відповіді на питання, які змін вона зазнала після 24 лютого.  Також були зроблені спроби провести паралелі з іншими неправничими професіями.

Учасники ділилися інформацією про роботу юристів у таких сферах як міграційна політика, волонтерська діяльність, воєнна економіка та ін., а також спробували оцінити сучасні виклики.

 

Цікавим став момент зустрічі, коли усі присутні мали змогу пройти опитування щодо власної динаміки навчання на юридичному факультеті, зокрема дисципліни, форм та методів у теперішній повсякденній роботі.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook