Продовжуємо доносити інформацію з перших вуст про війну до міжнародної спільноти

13 квітня 2022 року

   У черговий раз співробітники та студенти факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України взяли учать у міжнародному вебінарі, учасниками якого були представники Європи, Азії та Південної Амерки.

   Вебінар був присвячений темі «Educational wounds of war» - наслідки війни в освіті. Від імені засновника та голови Global Edu Leaders Forum С.К. Сінгха було запрошено колег з України - доктора економічних наук, професора кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського Резнік Надію Петрівну та студентку 2-го курсу ФАМ Олександру Каминіну, щоб почути з перших вуст інформацію про ситуацію в Україні та про переживання її громадян. Вебінар Humanitaria, метою якого був збір коштів на допомогу українським переселенцям із війни, зібрав науковців з єдиною позицією про підтримку України. Також своїми думками та пропозиціями поділилися доктор Рубен Гарсія з Перу, професор Марія Алісія Мальдонадо з Аргентини, доктор Чаї Чінг Тан з Тайланду та інші освітяни з різних країн. Також Надією Резнік було запропоновано запровадження безкоштовних онлайн курсів англійською мовою на різноманітні теми від провідних професорів з різних країн. Ця ідея була сприйнята з цікавістю та активно підтримана всіма учасниками конференції.

   Під час онлайн-зустрічі було обговорено тему війни в Україні, її наслідки в освітньому процесі та можливі шляхи розвитку навчання за допомогою Інтернет ресурсів та сформованих курсів. Представники інших країн висловили свої співчуття та відкритість для підтримки та допомоги в здійсненні озвучених пропозицій професора Резнік Надії Петрівни. 
Олександра Каминіна,
студентка факультету аграрного менеджменту 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook