Відбулося чергове засідання Навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини

13 квітня 2022 року
ФВМ НУБіП України
     11 квітня під головуванням професора Володимира Кіндратовича Костюка відбулося чергове засідання Навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини.

     На засіданні було розглянуто навчальний посібник «Інноваційні технології генетики дрібних домашніх тварин. Т. 2» для студентів ОС «Магістр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» за магістерською програмою «Ветеринарне забезпечення здоров’я собак і котів». Одностайним голосуванням членів Навчально-методичної комісії рекомендовано до переатестації електронний навчальний курс з дисципліни «Фармакологія». Головуючий підкреслив необхідність активізації роботи НПП факультету з підготовки навчально-методичної літератури, видання якої заплановано на 2022 р.

  

 

     З ініціативи гаранта ОНП «Ветеринарна медицина» Наталії Геннадіївни Грушанської було розглянуто низку питань щодо оновлення освітньо-наукової програми «Ветеринарна медицина» у контексті її адаптації до сучасних вітчизняних та міжнародних вимог.

     На засіданні було розглянуто й інші поточні питання щодо підвищення якості підготовки фахівців за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» на факультеті ветеринарної медицини.

Ірина Деркач,
секретар Навчально-методичної комісії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook