70 позашляховиків Україні від литовських лісівників

11 квітня 2022 року
Відкритий ліс

Міністр навколишнього середовища Литви Симонас Гентвілас та генеральний директор Державного лісового підприємства Валдас Каубре супроводжували позашляховики, призначені для потреб цивільних служб України. Автомобілі надані Україні Державним лісовим підприємством, Державною службою заповідних територій та Департаментом охорони навколишнього середовища Литви – всього 70 автомобілів зі збільшеним пробігом.

“Війна Росії проти України – це не просто напад на українську державу, це напад і агресія проти всього вільного світу. Ми повинні залишатися зосередженими і, надаючи військову допомогу, не забувати про інші цивільні служби та простих громадян. Я сподіваюся, що кошти, які ми спрямовуємо, сприятимуть більшій безпеці народу України та стануть належною підтримкою цивільних служб у їхніх надзвичайних завданнях. Слава Україні!” – сказав міністр довкілля Литви С. Гентвілас, вітаючи допомогу.

На машинах також встановлені бронежилети та куленепробивні жилети, біноклі та тепловізійні камери. Додаткова підтримка надаватиметься Україні в міру необхідності.

За словами генерального директора Державного лісового підприємства Литви Валдаса Каубре, ми всі з тривогою стежимо за подіями в Україні та розуміємо, що те, що деякий час здавалося далекою загрозою і, можливо, лише загрозою, пробудило нас у реальному світі реальними та жахливими подіями.

“Я радий, що в цей складний для України час ми знаходимо можливості, як компанія, так і через наших співробітників, особисто допомогти людям, які переживають жах війни. Наша компанія відправляє в Україну 26 усюдиходів, укомплектованих бензопилами, сокирами, сигнальними ракетами та повними баками палива”, – сказав Каубре.

Це автомобілі, які будуть використовуватися для гуманітарних цілей в Україні, також доповнені особистими пожертвуваннями: ковдрами, одягом, взуттям, постіллю та іншою необхідною допомогою, зібраною співробітниками “Лісового підприємства” для українців, які живуть в умовах війни.

 

Джерело: Відкритий ліс. https://www.openforest.org.ua/199204/

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook