Увага! Онлайн-засідання ректорату

14 квітня 2022, 12:00

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

  1. Про результати проміжної атестації та підготовку студентів денної форми навчання до екзаменаційної сесії. Доповідає начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович (7 хвилин).
  2. Звіт деканів факультетів та директорів ВСП про організацію освітнього процесу, підготовку до сесії та випусків фахівців. Доповідають декани факультетів та директори ВСП: Діброва А.Д., Глазунова О.Г., Коломієць Ю.В., Корсун Я.П., Павлюк Б.С. (по 2 хвилини)
  3. Про організаційні заходи щодо відзначення 124-ї річниці НУБіП України. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович (5 хвилин) та проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович (3 хвилини)
  4. Про весняно-польові роботи НДГ університету в умовах воєнного стану. Доповідають: проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності
    Кондратюк Вадим Миколайович (5 хвилин); директор ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка»
    Журавель Микола Петрович (2 хвилини); директор ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» Росамаха Юрій Олександрович (2 хвилини).
  5. Про ситуацію в гуртожитках університету та підготовку до нового навчального року. Доповідає директор студентського містечка Стецюк Сергій Васильович (5 хвилин).
  6. Про особливості правового статусу мобілізованих громадян та добровольців Сил територіальної оборони в умовах воєнного стану.
    Доповідає завідувач кафедри адміністративного та фінансового права Курило Володимир Іванович (5 хвилин).
  7. Різне.

Покликання для підключення:

https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=mb4076f4acb8801d2a9cababc57144fb6

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook