Відбулась відкрита лекція з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» для студентів ОС «Магістр» 4 року навчання за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

8 квітня 2022, 9:27
ФВМ НУБіП України

4.04.22 для студентів ОС «Магістр» 4 року навчання (спеціальність 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза») на п’ятій парі о 15:35 відбулася відкрита лекція асистента Гриб Ю.В. з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» на тему: «Основи технології виробництва кисломолочних продуктів».

Під час лекції студенти ознайомились з санітарно-гігієнічними вимогами до кисломолочних продуктів, розглянули основні вимоги до технологічних процесів їх виробництва для отримання безпечного та якісного продукту. Для кращого сприйняття матеріалу, студенти переглянули презентаційний матеріал та фрагмент навчального фільму, дізнались про санітарно-гігієнічні заходи в умовах виробництва, вимоги до співробітників на молокопереробному підприємстві, а також розглянули ряд чинників, які можуть погіршити якість кисломолочних продуктів і заходи, які цьому запобігають.

Загалом відзначено, що відкрита лекція була проведена на досить високому науковому рівні. Після проведення лекції, були оформленні анонімні анкети студентами та НПП кафедри, які були надані відповідальному за організацію і проведення таких лекцій Бойко Н.І.

Юля Гриб, асистент кафедри ветеринарної 
гігієни ім. проф. А.К. Скороходька

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook