Кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного успішно проводить навчання здобувачів освіти за умов воєнного стану

7 квітня 2022, 13:59

     У період з 14 березня кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного активно виконує свої педагогічні обов’язки згідно існуючого розкладу занять. Прочитано ряд важливих лекцій та проведено лабораторні заняття для студентів спеціальностей 204 ‒ Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; 207 ‒ Водні біоресурси та аквакультура; 201 – Агрономія; 211 ‒ Ветеринарна медицина; 212 ‒ Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза. Для цього використовуються різні платформи, а також створені науково-педагогічними працівниками кафедри електронні навчальні курси на навчальному порталі нашого університету.

     Згідно навчального графіку 14 та 21 березня 2022 р. доктор сільськогосподарських наук, професор Михайло Сичов в режимі відеоконференції на базі Zoom провів лекції з дисципліни «Годівля тварин та технологія кормів» для студентів спеціальності 204 ‒ «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» основного терміну навчання. Студенти опановували наступні теми: «Нормована годівля дійних корів», «Цільнозмішані раціони у годівлі тварин».

    Також студентам було наголошено на необхідності виконання завдань лабораторних та самостійних робіт електронних навчальних курсів на платформі Elearn, де здобувачі освіти можуть знайти всю необхідну інформацію до занять та навчальні відео для її унаочнення.
15 березня 2022 кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ігор Ільчук провів лекцію з дисципліни «Годівля тварин» для студентів 2 курсу, факультету ветеринарної медицини, ОС «Магістр», спеціальності 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза. Тема лекції: «Диференційована оцінка поживності кормів».

     17 березня 2022 кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ігор Ільчук провів лекцію з дисципліни «Годівля тварин» для студентів 2 курсу (1 потік, 1–4 груп), факультету ветеринарної медицини, ОС «Магістр», спеціальності 211 – Ветеринарна медицина. Тема лекції: «Оцінка енергетичної поживності кормів».

     21 березня 2022 кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ігор Ільчук провів лекцію з дисципліни «Годівля риб» для студентів 3 курсу, факультету тваринництва та водних біоресурсів, ОС «Бакалавр», спеціальності 207 – Водні біоресурси та аквакультура. Тема лекції: «Диференційована оцінка поживності кормів».

    23 березня 2022 кандидат сільськогосподарських наук, доцент Іван Баланчук провів лекцію з дисципліни «Годівля тварин» для студентів 2 курсу, факультету ветеринарної медицини, ОС «Магістр», спеціальності 211 – Ветеринарна медицина. Тема лекції: «Корми». До онлайн-зустрічі приєдналися 75 % здобувачів вищої освіти.

   Відповідно до розкладів занять у період з 14 по 25 березня у розрізі дисциплін «Методика дослідної справи» для студентів 2 курсу та 1 курсу скороченого терміну навчання, а також магістрів 1 року навчання з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» професором кафедри Володимиром Отченашком читаються лекції, а асистентами: Любовь Андрієнко, Ольгою Гапон, Лілією Пітерою та Владом Пітерою лабораторні заняття, що формують складові дослідницької компетентності у галузі тваринництва. Онлайн-спілкування із студентами на заняттях доповнюється супроводом освітнього процесу на платформі електронних навчальних курсів.

    У продовження навчального процесу на кафедрі 15 березня 2022 року для студентів 1‒7 груп ІІ курсу агробіологічного факультету з використанням програми Zoom кандидат сільськогосподарських наук, доцент, Дмитро Уманець прочитав лекцію з дисципліни «Тваринництво і бджільництво» на тему: «Корми та оцінка їх поживності».

    Всі студенти мають можливість опрацьовувати матеріал в Elearn, а також отримувати консультації всіма можливими засобами – електронною поштою, через Viber, Telegram тощо. Здобувачі освіти активно працюють попри технічні складнощі та особливості воєнного стану.

доцент кафедри годівлі тварин
та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного
Дмитро Уманець

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook