Про особливості вивчення «Інженерної графіки» дистанційно

6 квітня 2022 року

 

1Питання застосування дистанційних форм навчання при вивченні Інженерної графіки   вимагає індивідуального підходу до організації занять. Адже саме тут викладач використовує один з найважливіших принципів дидактики - принцип наочності, яка сприяє кращому засвоєнню знань, активізує розумову діяльність, мобілізує увагу. Технічні засоби дозволяють демонструвати поетапність графічного розв’язку завдання із можливістю повернення до попереднього кроку чи здійснення наступних.

23

Якість контрольних робіт повинна регулярно оцінюватися викладачем для своєчасного коригування не тільки правильності виконання, але й відпрацьовування студентом графіки (здатності креслити), що при дистанційній формі контролю є важкоздійсненним.

4

Виконані традиційним способом контрольні графічні роботи перед процедурою захисту мають пройти проміжну перевірку та рецензування з метою виявлення та виправлення помилок і недоробок. Для цього доводиться креслення на перевірку пересилати традиційною або електронною (у відсканованому вигляді) поштою. Рецензію на перевірену контрольну роботу відправляю студенту електронною поштою або з використанням платформи Moodle у формі текстового файлу. У разі виникнення запитань у студентів можливо спілкування з ним в режимі Online.

Михайло СИНОВЕЦЬ,
викладач дисципліни «Інженерна графіка»
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook