Відкрита лекція Сливи Ю.В. на тему: сучасні вимоги законодавства щодо безпечності харчових продуктів

30 березня 2022 року

  4 квітня 2022 року о 10:10 (2 пара)

в онлайн форматі

 відбудеться відкрите лекційне заняття

Сливи Юлії Володимирівни, доцента кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

з дисципліни «Управління якістю і безпечністю харчових продуктів»

за темою: «Сучасні вимоги законодавства щодо безпечності харчових продуктів»

 

Посилання на лекцію:

https://meet.google.com/xto-vsyc-deq

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook