Живе спілкування, навіть і дистанційне, надзвичайно важливе у роботі куратора студентської групи

21 березня 2022 року
     У складних умовах воєнного часу надзвичайно важливим є спілкування із студентами кураторської групи.

     З початком воєнних дій на території України і під час вимушених канікул спілкування з 9 групою 1 курсу факультету ветеринарної медицини відбувалося переважно за допомогою месенджера Viber. У цей період куратор групи Григорій Бойко отримував інформацію де перебувають студенти, про їх загальний стан, чи все добре, чи вони знаходяться разом з батьками.

     Після продовження навчання було проведено дві відеозустрічі з групою, так як кожен день мав події якими потрібно було поділитись і обговорити.
     17 березня було проведено першу зустріч із групою де староста Дарія Нікітіна донесла інформацію про відвідуваність занять і вона була досить непоганою на рівні 70-75%. Також студенти поділились проблемами, які виникали під час занять і в обговоренні були запропоновані різні можливі шляхи їх вирішення з обов’язковим висвітленням їх на старостаті.

    18 березня також була проведена зустріч де були обговоренні питання, які висвітлювались на старостаті факультету ветеринарної медицини. Основна думка, яку доводили студентам декан факультету Микола Цвіліховський і його заступники Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук – що які б не були умови і перешкоди, обов’язково потрібно навчатися, адже без знань і умінь неможливо буде в майбутньому відновлювати, розбудовувати та розвивати економіку нашої держави. Куратор групи Григорій Бойко довів студентам до відома зміст наказу ректора університету від 18 березня 2022 р. № 160 «Про завершення другого семестр 2021-2022 н.р.».

     Звичайно, у кожного є певні проблеми, щодо організованого навчання. Основна проблема, це те, що зараз більшість для навчання використовує мобільний інтернет і досить часто зв'язок нестабільний, що не завжди дозволяє бути присутнім на лекціях і лабораторних згідно розкладу. Але платформа Eleаrn дозволяє закрити ці пробіли за допомогою електронних лекцій та лабораторних і самостійних робіт.

     Лейтмотивом наших зустрічей є те, що студенти налаштовані оптимістично і на навчання, і на перемогу рідної України над ворогом.

Дарія Нікітіна,
староста 9 групи 1 курсу ФВМ 
Григорій Бойко,
куратор групи, доцент

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook