Міжнародна підтримка України і партнерів університету не припиняється

6 березня 2022 року

Вкотре інформуємо університетську спільноту  про надходження на адресу ректора, ректорату університету, окремих факультетів  цілої низки листів, пропозицій від наших закордонних партнерів щодо підтримки в цей складний для нашої держави час, коли ворог в особі Російської Федерації, розвязав повномасштабну війну і поставив на меті знищити нашу державність, історію, культуру, освіту тощо.

Щодня продовжуються запеклі бої в різних частинах нашої країни, з обох боків гинуть люди, наноситься непоправний збиток нашій інфраструктурі, руйнується житло мирних мешканців, існує загроза чергової, світового масштабу, ядерної катастрофи через обстріли атомних електростанцій. У багатьох регіонах наростає гуманітарна криза через проблеми з доставкою продовольства, доступом до медичних послуг, транспорту, освіти тощо.

За останні декілька днів надійщли листи підтримки від: Queensland University (Haiti), Slovak University of AgricultureMendel UniversityMasaryk University (both Brno, Chech republic), Next Generation Research Centre (Cyprus and Sweden), Mykolas Romeris University (Lithuania), Academia Pomorska v Slupsku (Poland), Wroclav University of Environmental and Life Sciences (Poland)  та ін.

Ми щиро вдячні за пропозиції щодо підтримки нашої спільноти та студентів і просимо партнерів не припиняти свої звернення до політиків і урядів своїх країн щодо зупинення агресії, закриття неба над Україною та створення безпольотної зони, інформування суспільства про злочини проти людяності, які Росія вчиняє на нашій території.

Разом переможемо!!!

Прес-служба

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook