Оперативний штаб інформує! Ректорат продовжує забезпечувати життєдіяльність університету в умовах війни

27 лютого 2022 року

 

 Військова агресія, розв'язана Російською Федерацією проти нашої держави, на жаль,  продовжується.

Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України розробив і увів в дію Положення про діяльність в умовах військового стану, організував співпрацю з штабом територіальної оборони Голосіївського району. У лави територіальної оборони вступають викладачі і студенти, оперативні чергові загони створені на кожному факультеті і ННІ, у студентському містечку.

Університет надав допомогу і необхідні матеріали для обладнання захисних споруд та пунктів опору, виконав усі необхідні заходи щодо мобілізації резервістів.

Графік навчального процесу скорегований, викладачі подбали про те, щоб студенти були забезпечені матеріалами для самостійної підготовки. Декани факультетів, директори інститутів, наставники студентських груп провели онлайн зустрічі зі студентськими колективами, допомогли в організації супроводу незахищених категорій студентства, організували онлайн-курс надання першої медичної допомоги у разі поранення під час обстрілів. Кожен студент і працівник університету має можливість отримати психологічну онлайн-допомогу, відвідати заняття з подолання стресів.

В університеті функціонує бомбосховище для викладачів, членів їх родин та студентів. Воно приймає і мешканців прилеглих будинків, що територіально знаходяться поруч.

Наша допомога державі і її захисникам - це і співпраця з Центром крові військового шпиталю Міністерства оборони України, здача крові для наших героїв.

Діяльність університету продовжується і в таких надзвичайно складних умовах військового стану. Колектив університету готовий до захисту території університету і нашої держави! Шана героїчним подвигам наших захисників!

Слава Україні! Героям слава!

Прес-служба

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook