Профорієнтаційна робота кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту в спеціалізованій школі №40 м.Києва

18 лютого 2022 року

 Триває період складання пробного ЗНО, перед школярами постає завдання щодо остаточного вибору напряму подальшої освіти. В цей відповідальний період викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту проводять активну профорієнтаційну роботу з метою залучення майбутніх вступників та їх всебічного інформування щодо можливостей навчання на кафедрі та факультеті аграрного менеджменту.

Так, 16.02.2022 відбулися зустрічі доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Орехівського В.Г. з двома випускними класами спеціалізованої школи №40 м. Києва. Під час предметних та жвавих дискусій, в яких загалом прийняли участь більше 50 школярів, надана всебічна інформація щодо можливостей та напрямів навчання на факультеті, зокрема переваг отримання фахової спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

 

Особливий інтерес в майбутніх студентів викликала інформація щодо можливостей подальшого працевлаштування після отримання освіти в НУБіП України, практики подвійних дипломів від іноземних університетів які пропонує кафедра, актуальності вибраної спеціальності. Школярів також зацікавила інформація щодо високих рейтингів університету та його приваблива інфраструктура.

 

Окрема подяка керівництву та викладачам школи за максимальне сприяння в ефективній організації зустрічей.


Орехівський В.Г.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook