Міжнародне спілкування та комунікування в форматі online зустрічей продовжується

15 лютого 2022 року

   11 лютого 2022 року за сприяння Global Edu-Leader відбулася міжнародна online-конференція на тему «The effect of coronavirus on communication skills», в якій взяли участь представники з Бразилі, Індії, Мексики, Пакистану, Перу та України. Організаторами виступили: доктор С.К. Сінгх з Індії, докторка Беатріз Бізотто та професорка Рената Замбоні з Бразилії. На зустрічі науковці разом зі студентами обговорювали теми комунікативних навичок та впливу коронавірусної пандемії на спілкування та різні сфери життя людей з різних країн. Студенти і спікери висловили свої думки, щодо актуальної теми, міжнародного спілкування та комунікування у своїй країнах та майбутнє без COVID-19.

 

   У конференції взяли участь: студентка 4-го курсу факультету аграрного менеджменту Данілочкіна Наталія Олександрівна та студентка 1-го курсу факультету аграрного менеджменту Данілочкіна Людмила Олександрівна під керівництвом доктора економічних наук, професора кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Резнік Надії Петрівни. Вони зробили доповідь на тему: «Communication skills», у якій було проаналізовано 5 головних комунікативних навичок, їх використання та актуальність.

 


   Надія Резнік у своїй доповіді висвітлила основні умови, за яких можливе успішне формування навичок ХХІ століття у молодих людей, а також інформаційно-комунікаційні технології (онлайн-сервіси), що дають змогу це зробити. Комплексне узагальнення цієї інформації та ідей для їх розвитку представила у презентаціі.
    Під час конференції також були згадані можливості обміну студентами між університетами Індії та України, що може вплинути на стосунки двох сторін у майбутньому.
   Участь у конференціях - це не лише необхідний досвід для студентів, але й можливість покращувати імідж університету та рівень міжнародних взаємозв'язків.

Наталія Данілочкіна,
студентка факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook