Випускниці столичної школи Даша Савчук та Карина Залевська обирають факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України

14 лютого 2022 року
     Під час проведення профорієнтаційної роботи серед випускників столичної школи №286 нам вдалося поспілкуватись з дівчатами-подружками, які твердо визначилися зі своєю майбутньою спеціальністю та університетом, де її здобуватимуть.
  • Розкажіть коротко про себе?

    — Нас звати Даша Савчук та Карина Залевська, зараз ми навчаємось у 11-му класі школи №286, що знаходиться в Голосіївському районі м. Києва.

  • Чи визначилися Ви вже з майбутньою професією?

     — Так, наразі ми твердо визначилися, що будемо вступати до НУБіП України на факультет тваринництва та водних біоресурсів, обравши спеціальність “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

  • Чому обрали саме НУБіП України?

     — По-перше, ми надаємо перевагу при вступі саме НУБіП через те, що він входить в топ 10 університетів України, має зручне розташування. Окрім того, ми відвідували онлайн дні відкритих дверей, що були організовані університетом, тоді ми побачили, що НУБіП – це сучасний університет який постійно розвивається, має сучасну матеріально-технічну базу та потужний кадровий склад викладачів.

  • Що стало визначальним для Вас при виборі майбутньої спеціальності?

     — При виборі професії ми керувалися особистими вподобаннями та майбутніми перспективами. По-перше, ми завжди полюбляли доглядати за тваринами, коли проводили літні канікули у селі, спостерігаючи як їх утримують, годують та одержують від них продукцію. По-друге, професія технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва є однією найважливіших у забезпеченні людства якісними продуктами харчування. Тому ми свідомо плануємо обирати для вступу спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

  • Дякую за розмову, бажаю гарно підготуватися до ЗНО та скласти його на 200 балів з кожного обраного предмету.


Розмову провів Микола Войналович,
доцент кафедри конярства і бджільництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook