Студенти освітньої програми “Економічна кібернетика” готуються до вступу в магістратуру

9 лютого 2022 року
Факультет інформаційних технологій розпочинає підготовку до складання єдиного фахового вступного випробування з економіки та загальних компетентностей (ЄФВВ) та єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) за технологіями та програмами Українського центру оцінювання якості освіти. 08 лютого 2022 року відбулася онлайн зустріч адміністрації факультету інформаційних технологій зі студентами освітньої програми “Економічної кібернетика” спеціальності 051 “Економіка” випускного курсу ОС “Бакалавр”.
Заступник декана Наталія Клименко ознайомила студентів з особливостями вступу на магістратуру 2022 році та інформувала про заходи, які здійснює університет з підготовки до здачі ЄВІ, ЄФВВ та ТЗНК.
Зокрема, з 08 лютого для студентів запропоновано розклад занять для підготовки: за сприяння економічного факультету для студентів проводяться безкоштовні курси з підготовки до складання ЄФВВ. За підтримки гуманітарно-педагогічного факультету заплановано проведення безкоштовних курсів з підготовки до складання ЄВІ та ТЗНК.
На окремих аспектах щодо випуску ОС “Бакалавр” та вступу на ОС” Магістр” зупинився завідувач кафедри економічної кібернетики Дмитро Жерліцин, зокрема, обговорив зі студентами перелік фахових дисциплін, на які потрібно зосередити увагу для того, щоб успішно скласти комплексні екзамени, та методичне забезпечення, необхідне для вивчення їх.
У 2021 р. ЄФВВ не склали 4 906 учасника (35 %), ЄФВВ із загальних навчальних практичних компетентностей не склали 2504 учасника (18%). Тобто 1/3 студентів провалила тест та втратила змогу навчатися на магістратурі. Працюємо на упередження, надаємо всіляку допомогу та підтримку у підготовці наших випускників.
Варто враховувати, що підготовка до ЗНО включає три компоненти:
  • системність;
  • регулярність;
  • відповідальність до процесу підготовки.
Адміністрація факультету спільно з наставником академічної групи Інною Костенко проводить послідовну роботу з ознайомлення студентів щодо особливостей вступу, можливостей підготовки до ЄФВВ, ЄВІ та ТЗНК, розраховує на їх активність у навчанні та бажає всім успішного випускного семестру!
Наталія Клименко, заступник декана факультету інформаційних технологій,
Інна Костенко, асистент кафедри економічної кібернетики,
наставник групи 4 курсу за ОП «Економічна кібернетика»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook