Спеціальність еколога – це сучасно! Випускниця Гаврилюк Інна обирає спеціальність «Екологія»

9 лютого 2022 року
     Гаврилюк Інна закінчила Херсонський базовий медичний коледж. Має активну життєву позицію, творча особистість, цікавиться проблемами збереження навколишнього середовища та мріє впливати на майбутнє планети та допомогти зберегти її для нащадків. Тому обирає університет і фах, який допоможе реалізуватися в житті – НУБіП та екологія.

  • Звідки дізналися про НУБіП України?

     — Дізналася про НУБіП України з офіційного сайту та від знайомих, які вже навчаються в найпрестижнішому університеті України. Також мала можливість (дистанційно) взяти участь у заході День відкритих дверей.

  • Чому обрали спеціальність «Екологія»? Які переваги спонукали до цього?

     — Велику зацікавленість викликала інформація про спеціальність «Екологія». Вважаю, що ця спеціальність є перспективною та однією з найважливіших спеціальностей у світі. Головне для майбутнього еколога – це розуміння того, що природа є невід'ємною частиною життя, і для нього важливо зупинити або сповільнити негативний вплив на навколишнє природнє середовище. Професійні викладачі, цікава навчальна програма з різними дослідженнями – саме те, що мені потрібно.

  • Які Ваші плани на майбутнє?

     — Успішно скласти ЗНО та вступити до університету на факультет захисту рослин, біотехнологій та екології. Знаю, що при вступі важливий кожен бал, тому вже займаюся на консультативно-підготовчих курсах до складання ЗНО в НУБіП, також буду приймати участь в предметній олімпіаді з біології та української мови для вступу в університет, що дасть мені можливість отримати додаткові бали у рейтингу при вступі.

  • Маєте захоплення, мрії?

     — Люблю музику, пишу вірші, займаюсь спортом (граю у футбол), люблю подорожувати. Мрію отримати диплом, працювати за спеціальністю, всебічно розвиватися.

  • Інна, дякуємо за розмову! Бажаємо успішного вступу до університету, усіх гараздів!


Розмову провела доцент кафедри загальної
екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності
Аліна Кудрявицька
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook