Якість навчально процесу у ІІ семестрі у полі зору навчально-методичної комісії ННІ лісового і садово-паркового господарства

3 лютого 2022 року
Київ, НУБіП України

     3 лютого 2022 року відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії ННІ лісового і садово-паркового господарства, на якому було розглянуто низку актуальних питань щодо навчально-методичного забезпечення освітнього процесу з підготовки фахівців ОС «Бакалавр», «Магістр» та PhD (доктор філософії).

     З вітальним словом звернувся директор інституту Петро Лакида. Він наголосив учасникам комісії на дотриманні якості навчального процесу в умовах пандемії та постійній ефективній взаємодії «викладач-студент». Очільник інституту закцентував увагу присутніх на важливості продовження проведення заходів щодо профорієнтаційної роботи та наголосив на відповідальності кожного науково-педагогічного працівника за результати вступної кампанії 2022 року.
     Про порядок денний роботи комісії та її оновлений склад доповіла голова навчально-методичної комісії ННІ лісового і садово-паркового господарства Галина Домашовець.

     Одним з важливих питань порядку денного стало обговорення інформації щодо забезпечення та наповнення ЕНК дисциплін, що викладаються у ІІ семестрі студентам ННІ лісового і садово-паркового господарства. Особливу увагу комісії закцентовано на змістовному наповненні ЕНК вибіркових дисциплін, викладання яких забезпечують НПП інших структурних підрозділів університету. Як результат, навчально-методичною комісією надані рекомендації щодо змістовного покращення окремих ЕНК, зокрема у напрямі актуалізації наданої там інформації.


Ганна Лобченко,
секретар Навчально-методичної комісії ННІ ЛіСПГ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook