Випускник школи смт. Капітанівка (Кіровоградської обл.) Олександр Кукуяка обирає першим пріоритетом - агробіологічний факультет НУБіП України.

31 січня 2022 року

 

Доброго дня. Представтесь та розкажіть  про  себе.

Олександр Кукуяка, мені 17 років, учень 11 класу школи смт. Капітанівка Новоукраїнського району (Кіровоградської обл.).

 

-Як  зацікавились вступом до НУБіП України?

Цей університет був на одному рівні з тими що я переглядав для майбутнього вступу. Він мене привабив своїм розташуванням. Також знайомі мені його радили. І тому для мене перший  пріоритет – це НУБіП України!

     -А яку спеціальність вподобали в НУБіП України?

Вибір професій сьогодні дуже різноманітний і вибір спеціальностей у НУБіП також вражаючий, але я таки зміг зробити свій вибір – агробіологічний факультет. Про умови навчання, проживання та студентське життя на  агробіологічному факультеті я дізнався від доцента кафедри аналітичної і  біонеорганічної хімії та якості води Лаврика Руслана.

     -Яке маєте захоплення, чим цікавитесь?

Займаюсь спортом. Але основне моє захоплення – це праця із землею та технікою. Я вирощую різні сільськогосподарські культури, намагаюся та стараюсь доглядати за ними, щоб вони добре себе ,,почували,,. Також я сам обробляю  землю. В періоди весняних, літніх та осінніх польових робіт я допомагаю своєму знайомому фермеру,  агроному. Він мені дає кермувати технікою, і розповідає про тонкощі агросфери. Тому вірю, що захоплення переросте в справу всього життя.

 

Розмову провів Руслан Лаврик,

доцент кафедри аналітичної  і  біонеорганічної хімії та якості води

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook