Зустріч з ІТ-фахівцем – випускником коледжу

25 січня 2022 року

Сьогодні в інформаційному світі ніщо не стоїть на місці. Ми розвиваємося разом з новими технологіями, актуальними тенденціями, унікальними програмами. Тренди набирають колосальних обертів. Перед нами постає безліч можливостей і відкриттів.

Саме тому 25 січня 2022 року з ініціативи викладача циклової комісії фундаментальних дисциплін і комп’ютерних технологій Олександри Дулової у коледжі була проведена зустріч студентів 4 курсу спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» з фахівцем-практиком у сфері ІТ-технологій, випускником коледжу Данилом Бойсаном.

Учасники зустрічі у рамках години спілкування визначили найважливіші професійні напрями, за якими молоді люди мають бажання розвиватися. Було наведено список найбільш актуальних професій майбутнього, складений одним із статистичних агентств на підставі розвитку світової економіки, та визначено тенденції технічного прогресу.

Також студенти мали змогу ознайомитися з професією прикладного програміста «зсередини», більше дізнатися про функціонування ІТ-компаній, їх професійне зростання, поставити багато питань щодо обраної професії: як створити власне портфоліо, які технології та мови вивчати, як потрапити на співбесіду тощо.

Зауважимо, що більшість студентів коледжу прекрасно поінформовані про професії майбутнього і зацікавлені в тому, щоб отримати та розширити знання для реалізації себе в майбутньому.

Після закінчення коледжу за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» Данило продовжує навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», тому студенти 4 курсу також детальніше ознайомилися з організацією освітнього процесу, спеціальностями та перспективами навчання у НУБіП України.

Олександра Дулова,

голова циклової комісії фундаментальних дисциплін

та комп’ютерних технологій


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook