Юрій Сагановський: хочу обрати фах, де буде поєднано інформаційні технології з обліком

27 січня 2022 року

 

 

     В Україні 25 січня, у Тетянин день, відзначають неофіційний День студентів – свято тих, хто відчуває невтомну спрагу знань і пошуку: молодих, енергійних, креативних, сповнених свіжих ідей і надій. Саме в такий день доцент кафедри обліку та оподаткування Дерев’янко Світлана Іванівна поспілкувалась із Сагановським Юрієм Петровичем.

  • Розкажіть трішки про себе?

     — Навчаюсь в 11 класі Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Намагаюсь постійно самовдосконалюватися та розвиватися у різних напрямках. Цікавлюсь такими науками, як бухгалтерський облік, інформаційні технології та економіка, тому мрію пов’язати з цим своє майбутнє. Поглиблено вивчаю англійську мову та математику.

  • Які ваші уподобання, окрім навчання?

     — Я люблю спорт та здоровий спосіб життя. Маю багато спортивних досягнень у футболі, волейболі та баскетболі. Люблю активний відпочинок. Планую і в подальшому продовжувати займатись спортом. А ще полюбляю читати книги та проводити час зі своїми друзями.

  • Чому вирішили здобувати вищу освіту?

     — Вважаю, що здобувши вищу освіту зможу реалізувати себе у майбутньому як успішний фахівець та матиму можливість обрати бажане місце роботи.

  • Яку обрали спеціальність і чому?

     — До вибору свого фаху я підійшов виважено. Цікавлюсь сучасними інформаційними технологіями, оскільки ми живемо у часі, коли вони стрімко розвиваються. Ще з дитинства люблю точність і порядок у всьому. Саме ці риси характеру, на мою думку, і потрібні представнику даної професії. Ні для кого не є секретом, що професія бухгалтера завжди займатиме високі позиції затребуваності на ринку праці та не втратить своєї актуальності в майбутньому. А ще в родині маю професійних економістів, тому хочу в майбутньому обрати фах, де буде поєднано інформаційні технології з обліком. Я радий, що мої батьки підтримують мій вибір.

  • Звідки дізнались про НУБіП України?

     — Про цей університет знаю багато хорошого з різних джерел – це один з топових навчальних закладів вищої освіти, який надає можливість отримати омріяний фах та розвивати свої особисті спортивні досягнення. Я ще змалечку займаюсь різними видами спорту, тому планую і під час навчання в НУБіП України покращувати свої спортивні досягнення. Знаю, що в НУБіП України є багато спортивних секцій.

  • Що думаєш про навчання за кордоном за системою подвійних дипломів?

     — Це гарна ідея! Випускник стає більш привабливим для вітчизняних роботодавців та отримує міжнародний досвід.

  • Які ваші мрії на майбутнє?

     — Коли я розмірковую про своє майбутнє, не можу сказати напевно, яким воно буде. Але найважливішими речами для мене в майбутньому будуть сім’я і робота. Я вважаю – гарна освіта потрібна для того, щоб влаштуватись на престижну роботу та отримувати задоволення від улюбленої справи. Мрію стати студентом НУБіП України, отримати диплом, працювати за фахом, отримувати гідну заробітну плату в нашій державі. Постійно вдосконалюватися і відкрити власну справу.

  • Дякую, Юрію, за розмову та бажаю завжди пам’ятати, що навчання – це важка щоденна робота. Вона до снаги лише тим, хто наполегливо працює і ставиться до цього серйозно та відповідально. Хай навчання в нашій alma mater стане першою та надійною сходинкою у твоє щасливе та гідне майбутнє!

     — Щиро дякую!

Інтерв'юер С.І. Дерев’янко,

доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook