Відбулося засідання вченої ради Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки

28 серпня 2014 року

 28 серпня відбулася вчена рада Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки. На її засідання завітав в.о. проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Сергій Кваша.

Сергій Миколайович привітав колектив інституту і вручив його співробітникам нагороди. Почесною грамотою Київської обласної державної адміністрації відзначено завідувача кафедри комп’ютерних наук, професора Андрія Шелестова, а подякою – доцента Максима Мокрієва

 
Сергій Кваша зосередив увагу присутніх на Програмі розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020», зокрема, на використанні інформаційно-комунікаційних технологій. Вкрай необхідні суттєві зміни в матеріально-технічному забезпеченні навчального та наукового процесів сучасними засобами комп’ютерної техніки. Також йшлося про високу популярність під час вступної компанії університету напряму підготовки «Комп’ютерні науки». 
 
Під час засідання обговорено виконання державного замовлення  у 2014 році на факультеті комп’ютерних наук і економічної кібернетики. Частка прийнятих студентів до магістратури за контрактом становить 63% ліцензованого обсягу. 
 
Розглянуто питання про відкриття в НУБіП України аспірантури зі спеціальності 08.00.11 «Математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці». 
 
На вченій раді обговорювалися і результати науково-інноваційної роботи в інституті за І півріччя. Внесено пропозиції до проектів фундаментальних і прикладних науково-дослідних робіт у 2015 році.
 
Прес-служба НУБіП України
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook