Увага! Продовжується конкурсний відбір науково-дослідних робіт

20 серпня 2014 року

Наказом Міністерства освіти і науки України від 08.08.2014 р. № 916  оголошено проведення конкурсного відбору проектів наукових досліджень і розробок, виконання  яких планується здійснювати вищими навчальними закладами III-IV рівнів акредитації та науковими установами за рахунок коштів державного бюджету у 2015 році.

Конкурсний відбір науково-дослідних робіт у НУБіП України традиційно проходить у два етапи – з квітня по серпень. В університеті навесні на базі науково-дослідних інститутів проходив перший етап конкурсного відбору проектів науково-дослідних робіт, що відповідають пріоритетним напрямам розвитку науки і техніки.

Дочекавшись виходу наказу МОН України щодо проведення конкурсного відбору в НУБіП України з 19 серпня 2014 р. стартував  другий етап  конкурсного відбору та розпочала роботу експертна комісія, яка проводить експертну оцінку запропонованих проектів на предмет актуальності, відповідності пріоритетним напрямам розвитку науки і техніки,  практичність застосування результатів НДР у виробництві та навчальному процесі.

Дуже важливо, щоб кожний підрозділ університету представив свої ідеї щодо створення інноваційної продукції для економіки нашої держави. Саме тому, було прийнято рішення щодо продовження терміну прийому пропозицій від лабораторій НДІ та кафедр ННІ. Пропозиції творчих колективів науково-дослідні інститути можуть представити до 26 серпня 2014 року в науково-організаційний відділ НДЧ (кім. 28, корп. 4) у паперовому вигляді, а також надіслати електронний варіант на поштову скриньку vvvs@ukr.net.

За результатами конкурсного відбору в НУБіП України будуть відібрані кращі наукові проекти, орієнтовані на отримання конкурентоспроможної на вітчизняному та зарубіжному ринках науково-технічної продукції з вагомим потенціалом комерціалізації та передані до Міністерства освіти і науки України для участі у конкурсному відборі наукових проектів фундаментальних та прикладних досліджень, виконання яких розпочнеться у 2015 році за рахунок коштів державного бюджету. 

 Науково-дослідна частина

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook