Наукова робота магістрів кафедри статистики та економічного аналізу НУБІП

21 грудня 2021, 10:00

17 грудня 2021 року Анастасія Лісова, магістр І року навчання за програмою «Економіка підприємства» з доцентом кафедри статистики та економічного аналізу Тетяною Собченко прийняли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Агробізнес і освіта: сучасні модулі розвитку та співпраці». Організатором конференції виступили ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж Сумського національного аграрного університету».

На конференції було обговорено ряд актуальних питань щодо розвитку аграрної освіти. Зокрема, доповідачами було охарактеризовано сучасний стан і визначено перспективи розвитку фахової передвищої освіти в Україні. Визначено роль дуальної форми здобуття освіти та роль діджиталізації освітнього процесу в умовах сьогодення.

Організація ефективної системи управління людським капіталом, обумовлюється формуванням конкурентоспроможної національної економіки, орієнтованої на створення валової доданої вартості за рахунок переробки сільськогосподарської сировини. При цьому людський капітал є одним із ключових якісних факторів економічного зростання конкурентоспроможності аграрного сектору країни.

Висловлюємо щиру подяку організатором за запрошення, плідну співпрацю та проведення конференції на високому науково-практичному рівні.

 

Тетяна Собченко

доцент кафедри статистики та

економічного аналізу НУБіП України 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook