Калейдоскоп грудневих свят у Немішаївському фаховому коледжі

21 грудня 2021 року
     Новий рік – одне з найчарівніших свят, і які б ми дорослі не були, все рівно віримо, що під час Нового року збуваються всі мрії! Студентський Новий рік – це особливе молодіжне свято!

     У ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» активно і пізнавально відзначали цикл грудневих свят.
     16 грудня викладачі циклової комісії природничо-математичних дисциплін та інформаційних технологій Лукерченко Т.П., Грицак В.О. та Городник К.В. провели показовий театралізований виховний захід «Калейдоскоп грудневих свят», на якому студенти через призму сучасності мали можливість заглянути в минуле та відчути красу і поезію давніх народних звичаїв і обрядів. Студенти стали учасниками чудових свят української молоді – дівчата ворожили, «гадали – долю взнавали» на Катерини, на андріївських вечорницях «молодь гуляла, калиту кусала», дізнались як «Наум вів дітей на ум», як на Сави іменинників вітали, на Варвари дівчата хлопців «пирхунами» частували, дізнались багато нового і цікавого про життя святого Миколая. Після театралізованого дійства гурти хлопців і дівчат змагались у «Святковій вікторині».

  

     Креативні та веселі активісти студентського самоврядування на чолі з головою студентського профкому Яциною К.П. влаштували для всіх студентів і співробітників чарівне святкування в День Святого Миколая – 19 грудня надвечір засвітили новорічну ялинку і святкову ілюмінацію на центральній площі коледжу. Адже свято Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. А 21 грудня актив студентської ради – Влада Ткаченко, Вікторія Бочко, Євген Папірний – організували для всіх студентів веселі розваги із новорічною музикою, конкурсами і творчими завданнями.

     Нехай ці свята вселять в нас любов та надихнуть на добрі справи і милосердя, хай подарують нам віру у виконання наших найзаповітніших бажань! Нехай прийде в кожен дім Господь і наповнить наші серця радістю, а добрий Святий Миколай принесе щастя у сім’ї й благополуччя рідній Україні.

     Адміністрація Немішаївського фахового коледжу від усієї душі вітає всіх зі святами! Щиро бажаємо міцного здоров'я, наснаги у всіх ваших починаннях! Хай кожна хвилина Нового року буде наповнена змістом та приємними емоціями, а світ відкриває перед Вами нові двері до успіху! Зичимо у Новому 2022 році натхнення у праці та навчанні! Миру, добра, радості і безхмарного щастя!
З Новим роком!

Олена Кищук,
соціальний педагог 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook