Ціль керівництва університету – всеможлива підтримка своїх студентів!

16 грудня 2021 року

 

НУБіП України – одна велика родина. Коли нам радісно – ми сміємось разом, але коли у нашому домі потрібна допомога, ми об’єднуємось і починаємо діяти.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко зазначає, що у важкий період карантинних обмежень, допомога потребуючим студентам, студентам – дітям позбавлених батьківського піклування та зі статусом внутрішньо переміщеної особи, які опинилися у складних життєвих обставинах через запровадження карантинну є обов’язком Університету. Відтак, керівництво прийняло рішення вжити усіх необхідних заходів, знайти можливість та забезпечити малозахищені категорії осіб продуктами першої необхідності.

     В такий нелегкий час свою допомогу надали президент Національної академії аграрних наук України Ярослав Гадзало, віцепризедент Ануш Баляш у вигляді крупи, борошна, гречки та олії. Також ініціативу проявив директор відокремленого підрозділу НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» Микола Журавель та виділив близько 500 кг картоплі.

    Працівники студентського містечка, відділу соціальної роботи, голова профспілкової організації студентів та аспірантів Олексій Мельник та його заступник Микола Булачок спільно з директором Сергієм Стецюком розфасували надані продукти по пакетах. В свою чергу начальник відділу соціальної роботи Віктор Потебня та заступник директора студентського містечка Максим Лазаріді роздали упаковані продукти прямо в руки потребуючим студентам.

  

     Безкоштовні продуктові набори з найнеобхіднішими продуктами харчування: картоплі, кукурудзяної та пшеничної крупи, гречки, борошна та олії отримали 73 студенти, які потребували необхідну допомогу і проживають під час загальнонаціонального карантину у гуртожитках.

     Усі студенти були приємно вражені турботою керівництва Університету та висловлювали слова вдячності.
     Керівництво університету проявляє свою турботу та піклується про своїх студентів. Сподіваємось, що ця маленька допомога, хоч на трішки облегшить та покращить життя наших студентів!

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook