ОЗНАЙОМЛЕННЯ АСПІРАНТІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З НАВЧАЛЬНО-НАУКОВО-ВИРОБНИЧОЮ ЛАБОРАТОРІЄЮ «КАБІНЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ»

3 грудня 2021 року

   Відповідно до затвердженого графіка, 29 листопада для здобувачів першого - третього рівнів вищої освіти була проведена презентація Навчально-науково-виробничої лабораторія «Кабінет Менеджменту», що створена на підставі рішення вченої ради університету за наказом ректора від «16» березня 2021 р. за № 234.Територіально лабораторія розташована у кімнаті № 311 навчального корпусу № 10.

 
 
 
Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Балановська Тетяна Іванівна ознайомила присутніх з основними напрямами діяльності лабораторії -  надання науково-консультаційних, дорадчих та інших послуг, а також організація конференцій, семінарів, курсів підвищення кваліфікації тощо, розказала про навчальне-методичне забезпечення лабораторії.
Доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Троян Аліна Василівна продемонструвала присутнім лабораторію в реальному часі, а також була можливість переглянути відеозапис.
 
 
Представники кафедри довели до відома здобувачів вищої освіти, що 22 жовтня 2021 року в ННВЛ «Кабінет менеджменту» була встановлена програма «M.E.Doc» для практичного використання сучасного програмного забезпечення під час занять, зокрема при вивченні тем щодо комунікацій та прийняття управлінських рішень у бізнесі.
 
 
 
Також присутніх було поінформовано, що 7 жовтня 2021 року була проведена атестація навчально-науково-виробничої лабораторії «Кабінет менеджменту» кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського https://nubip.edu.ua/node/101985.
 
Запрошуємо до співпраці!
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 
 
 
 

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook