СТУДЕНТИ 2 КУРСУ 2 ГРУПИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ РАДІ ОЧНОМУ НАВЧАННЮ

8 грудня 2021, 15:00

Нарешті, це сталось! Очне навчання, яке ми так давно чекали. Цікаві пари, історії та розмови з одногрупниками, рідні стіни університету та, звичайно ж, – наші найкращі, шановні викладачі. І все це  – наживо.
Після тривалого on-line навчання, з такими прекрасними емоціями, повернувшись в навчальні аудиторії, ми ніби заново потрапили в перші дні свого знайомства з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, спіймали ностальгію та приємні спогади. Живе спілкування з викладачами знову оживило освітній процес на факультеті та проявило цікавість до навчання і ще більше прагнення до свого професійного розвитку.
Хочеться відмітити пізнавальні пари з дисципліни «Анатомія тварин» під керівництвом доц. Олексія Мельника. Розглядання анатомічних препаратів для закріплення наших знань з дисципліни не через екран смартфону, комп’ютера чи ноутбука, а очно – значно краще впливає на наше сприйняття.

Захоплюючі пари з викладачем з дисципліни «Фізіологія тварин» доц. Оленою Журенко повернули нас в світ юних лікарів та дослідників.

 

Також хочеться відмітити і проживання в рідному гуртожитку, де ти можеш поспілкуватися за чашкою чаю з друзями, одногрупниками та провести весело час.
Студенти 2 курсу 2 групи висловлюють слова вдячності ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України, що дали нам таку чудову змогу знову відчути на собі всі яскраві моменти студентського життя!

Від імені студентів 2 курсу 2 групи
факультету ветеринарної медицини, староста 
Ангеліна Киричук

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook