Першокурсник Владислав Примаченко: Фізична культура і спорт – це саме життя!

8 грудня 2021 року
  • Добрий день, Владиславе! Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Добрий день. Я народився і виріс у с. Лука Таращанського району Київської області. Проживаю з мамою, татом і молодшим братом.

  • Звідки Ви дізналися про НУБіП України?

— Я граю за футбольний клуб «Любомир» (смт. Ставище Київської області), отож мої одноклубники і розповіли мені про НУБіП України. Я люблю спорт, тому спеціальність «Фізична культура і спорт» зацікавила мене найбільше. І ось я вже студент першого курсу!

  • Чому Ви вирішили вступати саме до НУБіП України?

— По-перше, Київ – це місто можливостей, тут можна розвиватися та здобувати вищу освіту. По-друге, це – столиця, великий шанс для здійснення мрій і досягнення цілей. Найголовнішим фактором при виборі Університету для мене був його рейтинг і престижність. Саме НУБіП України, на мою думку, відповідає цим вимогам. Я сам прийняв рішення вступати до НУБіП України, оскільки я вважаю, що це вплине на мою подальшу кар’єру.

  • Ким Ви бачите себе у майбутньому? Чи плануєте реалізуватися у такій професійній сфері як тренерська діяльність?

— Сьогодні не можна знайти жодної сфери людської діяльності, не пов'язаної з фізичною культурою, оскільки фізична культура і спорт – це саме життя! Так, я впевнений, що після закінчення Університету я зможу реалізувати себе в тренерській діяльності, адже фізична культура і спорт є універсальним механізмом оздоровлення людей, способом самореалізації людини, її самовираження і розвитку. Саме тому у всьому світі спостерігається стійка тенденція підвищення значення фізичної культури в суспільстві. Зокрема, я на власному досвіді переконався, що НУБіП України здійснює підготовку висококваліфікованого, конкурентоспроможного фахівця в галузі фізичної культури і спорту, бо тут працюють викладачі найвищого спортивного рівня, які постійно проводять в спортивному комплексі майстер-класи, спрямовані на зміцнення здоров`я і підготовку до спортивних навантажень.

  • Бажаю Вам досягти своєї мети. Успіхів! Дякую за розмову.


Алла Біліченко,
старший викладач кафедри
англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook