Підведено підсумки діяльності гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології» в 2021 році

6 грудня 2021 року
     З метою підведення підсумків діяльності студентського наукового гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології» на кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого факультету ветеринарної медицини, 26 листопада 2021 року було проведено розширене засідання гуртківців онлайн.

     Гуртківці на чолі зі старостою гуртка, студенткою 7 групи 4 курсу ФВМ Я. Іщенко, обговорювали досягнення і плани на розширеному засіданні гуртка. Раді всі були привітати активного гуртківця Петра Федишина з його досягненнями в експериментальних дослідженнях науково-дослідної роботи «Розробка способів та засобів регуляції метаболізму в організмі тварин за дії різної природи чинників» (державний реєстраційний номер 0120U102130; 2020-2022 рр), зростанням у перспективі майбутнього фахівця ветеринарної медицини (https://nubip.edu.ua/node/84162; https://nubip.edu.ua/node/84161; https://nubip.edu.ua/node/84215), з власним поступом у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт (https://nubip.edu.ua/node/86145; https://nubip.edu.ua/node/91350; https://nubip.edu.ua/node/91519). Поряд з тим, Петро Федишин поділився своїми враженнями від участі та виступу на 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT (September 18-19, 2021 Mus Alparslan University Mus, Turkey). Гуртківців зацікавив матеріал опублікованої статті Катерини Калиновської та співаторів «ВПЛИВ БЕТАЇНУ НА ЕНДОТЕЛІАЛЬНІ КЛІТИНИ».

     Гуртківці вивчають опубліковані матеріали наукових статей у галузі біохімії зі студіюванням біохімічної термінології, використовуючи вебсайти бібліотек, журналів та інших інтернет-ресурсів, публікують тези наукових конференцій, беруть участь у наукових вебінарах (де спілкування, звичайно ж, англійською мовою) для ознайомлення з новими методами та підходами у вивченні молекулярної організації живих організмів, а згодом мають можливість долучитися і до наукових досліджень.

 

Лілія Калачнюк,
керівник гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів
регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням
англійської біохімічної термінології»,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook