Успішна атестація Криміналістичної лабораторії

30 листопада 2021 року
 

30 листопада 2021 р на базі юридичного факультету було проведено атестацію Криміналістичної лабораторії, яка створена з метою підвищення якості освіти та формування у студентів професійних практичних навичок та умінь.


Перевірку Криміналістичної лабораторії здійснювала постійно діюча комісія з атестації лабораторій, що входить до адміністрації навчального відділу НУБіП України, а саме: голова комісії начальник навчального відділу Ярослав Рудик, заступник голови комісії, начальник навчального відділу з практичного навчання студентів Олег Бачинський, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж Дмитро Касаткін, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Тетяна Зубок, провідний фахівець відділу пожежної безпеки Андрій Пасічник і заступник начальника експлуатаційно-технічного відділу Василь Тарасенко.


Криміналістичну лабораторію представив завідувач кафедри адміністративного та фінансового права професор, д.ю.н. Володимир Курило. Він ознайомив комісію з наповненням лабораторії обладнанням для забезпечення навчального та практичного процесу, пожежної безпеки та охорони праці. Криміналістична лабораторія є структурним підрозділом кафедри адміністративного та фінансового права Юридичного факультету НУБіП України, що оснащена науково-технічними засобами та є навчально-практичною та методичною базою для забезпечення освітнього процесу за спеціальністю «Право» на ОС «Бакалавр» з дисципліни «Криміналістика», та на ОС «Магістр» з дисципліни «Проблеми судово-експертної діяльності».


Декан юридичного факультету Олена Яра наголосила, що метою створення лабораторії є підготовка кваліфікованих спеціалістів з глибокими теоретичними знаннями та практичними навичками у галузі криміналістики з використанням прогресивних методів навчання (ділові ігри, навчання, групові вправи) та криміналістичної техніки, комп'ютерів та мультимедійного обладнання. Доцент кафедри Лідія Галайдюк представила методичний матеріал для роботи у лабораторії .


Заступник голови комісії, начальник навчального відділу з практичного навчання студентів Олег Бачинський оцінив підготовку лабораторії, виділив комп’ютерне оснащення і практичні стенди лабораторії та надав слушні поради і незначні зауваження.
У цілому, постійно діюча комісія з атестації лабораторій НУБіП України атестувала Криміналістичну лабораторію та позитивно оцінила наповнюваність та її оснащення.


Дякуємо адміністрації навчального відділу за пророблену роботу, зауваження і позитивну атмосферу упродовж всієї перевірки.

 

Завідувач кафедри адміністративного та фінансового права
д.ю.н., професор Володимир Курило

Доцент кафедри адміністративного та фінансового права
к.ю.н., доцент Лідія Галайдюк

 

 

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook