Для студентів факультету харчових технологій провели тренінг з упередження вживання наркотиків

6 грудня 2021 року
     3 грудня 2021 року в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» за ініціативи відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ виховної роботи і соціального розвитку та підтримки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК серед молоді відбувся виховний захід з елементами тренінгу «Популярні наркотики, які вживає молодь». Для проведення заходу було запрошено фахівця із соціальної роботи Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб – Астрід Кондратенко.
 
     Мета тренінгу – підвищення обізнаності молоді щодо шкідливих наслідків вживання наркотичних засобів та пропаганда здорового способу життя серед студентів, що відповідає основним напрямам програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2025».
     Лейтмотивом тренінгу стало розвінчання популярних міфів про виживання наркотиків. Фахівчиня наголосила на тому, що молодь вважає наркоманію розвагою, проте навіть не підозрює, яку небезпеку приховує у собі таке захоплення, до яких наслідків призводить.
 
     «Побутує думка, що будь-якої миті можна покинути вживати наркотики, однак – це залежність, яку майже неможливо побороти», – міркує Павло Паламарчук, студент 2 курсу 1 групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
  
     Нагадаємо, що з 25 листопада до 10 грудня щорічно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем пов’язаних із насильством в сім’ях, жорстоким поводження з дітьми, протидії розповсюдженню наркотиків. Небайдужим до цієї проблеми рекомендуємо до перегляду фільм «Розірви коло».
     Юнаки і дівчата, подумайте над тим, що вас чекає попереду, якщо ви будете вживати наркотики. Підступність їх у тому, що розплата неминуча.
     Не піддайтеся спокусі легковажного «знайомства» з наркотичною речовиною! Пам’ятайте, це отрута і неминуча смерть! Скажіть «НІ» добровільному безумству.
 
Виховуйте в собі моральну чистоту!
Здоров’я, радість життя і щастя у ваших руках!
 
Тетяна Розбицька,
вихователь гуртожитку
Сергій Михнюк,
начальник відділу виховної роботи

та студентських справ 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook