Робоча зустріч представником ТзОВ "Електроконтакт Україна"

1 грудня 2021 року

 

9130 листопада 2021 року у наш коледж з робочим візитом завітав Роман Куйбіда – начальник відділу персоналу Золочівського відділення "Електроконтакт Україна". У ході зустрічі обговорювались можливості подальшої співпраці з Відокремленим структурним підрозділом "Бережанський фаховий коледж НУБіП України".

В обговоренні також взяли участь: Ігор Буняк – завідувач агромеханічного відділення, Ігор Фльонц – завідувач кафедри автомобільного транспорту, Надія Оберська – голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін та Алла Соколовська – головний спеціаліст відділу економічного розвитку “Ресурсний центр громади та підтримки підприємництва” Бережанської міської ради.

Пан Роман детально розповів про товариство з обмеженою відповідальністю «Електроконтакт Україна» (ТзОВ «ЕКУ»), яке є підрозділом німецької фірми «Elektrokontakt GmbH», що належить всесвітньовідомому французькому концерну Nexans. Концерн Nexans виробляє кабелі і кабельні системи для авіа- та автомобілебудування. Підприємства концерну розташовані в більш як 30 країнах світу на 5 континентах. ТзОВ «Електроконтакт Україна» є частиною концерну Nexans, яке успішно працює в Україні вже більше 15 років, створивши більше 2500 робочих місць в містах Перемишляни, Золочів і Броди.

У планах компанії є збільшення виробничих потужностей, що передбачає будівництво нових заводів.

У цьому плані наше місто має ряд переваг:

  1. Гарне географічне розташування. Бережани знаходяться майже на однаковій віддалі від м. Перемишляни та м. Золочів, де вже працюють заводи цієї компанії. Це дозволить зменшити логістичні затрати.
  2. Індустріальне минуле нашого міста. Інфраструктура, не зайняті виробничі площі, кваліфіковані робітники, які колись працювали на підприємствах.
  3. Наша молодь, яка по завершенні навчання у коледжі зможе не поневірятись по світах у пошуку роботи, а залишитись на місці і працювати на даному підприємстві та бути впевненою у завтрашньому дні.

Тому нашим основним завданням повинно стати повне сприяння у наданні освітніх послуг майбутнім фахівцям, подальшому працевлаштуванні наших студентів та налагодження співпраці з підприємством «Електроконтакт Україна».

Ігор ФЛЬОНЦ,
завдівач кафедри автомобільного транспорту
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook