Початок фінішу: попередній захист магістерських робіт студентів спеціальності «Маркетинг» денної форми навчання успішно проведений

30 листопада 2021 року

      Магістратура — академічний ступінь, який вважається на рівень вище від бакалавра і є першим кроком на шляху до наукової діяльності. Магістратура – це той рівень, який слугує поштовхом до подальшого кар’єрного зростання у студентів-практиків і з урахуванням усіх умов ринку праці є необхідною для повноцінної реалізайції фахівця. У процесі навчання магістри виконували практичні та ситуаційні завдання, активно займалися науковою діяльністю і все ближче ставали до моменту оприлюднення своїх наукових та практичних здобутків. Таким логічним завершенням стала для магістрів-маркетологів постерна презентація, яка максимально повно відображає результати магістерських робіт.

     29 листопада кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі проведено постерну презентацію магістрів-маркетологів денної форми навчання, на якій випускники презентували свої наукові та практичні досягнення.

 

 

     Cтуденти магістратури спеціальності 075 «Маркетинг» представили свої наукові досягнення у сфері маркетингу та реклами. Оприлюдені результати магістерських досліджень є вражаючими. Магістрами проаналізовано надзвичайно актуальні питання з розвитку маркетингових стратегій, удосконалення маркетингової діяльності на переробних, сільськогосподарських підприємствах та закладів сфери обслуговування, розвитку реклами та просування існуючих й нових товарів, особливості розвитку інтернет-маркетингу на вітчизняних підприємствах, дослідження поведінки споживачів та інші не менш актуальні теми.

 

 

 

     Магістрами розроблено товари-новинки для досліджуваних підприємств, контент-плани з просування продукції в мережі інтернет, бюджет маркетингових заходів, креативні стратегії з просування продовольчої продукції, запропоновано використання нових видів упаковок, в тому числі екологічних, а також інші маркетингові елементи. Пропозиції магістрів-маркетологів викликали активну дискусію та питання як від студентів, так і від викладачів кафедри.

 

 

 

Щиро дякуємо магістрам за участь у постерній конференції та бажаємо успіху у подальшому проходженні всіх етапів захисту магістерських робіт! І нагадуємо, що захист магістерських кваліфікаційних робіт заплановано на 16 грудня у очному форматі!!!

 
Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook