На кафедрі охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві відбувся попередній захист магістерських робіт

29 листопада 2021 року
26 та 29 листопада на кафедрі охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві пройшов попередній захист магістерських робіт, спеціальності - 208 Агроінженерія.

   Свою роботу онлайн-конференція розпочала з привітального слова декана механіко – технологічного факультету В’ячеслава Братішка, який побажав усім учасникам успішно апробувати результати виконаних досліджень і якомога краще підготуватися до захисту випускних робіт.
   Студенти представили свої роботи у наглядній формі у вигляді презентацій, що охоплювали широке коло питань, та є підсумовуванням набутих навичок, знань та умінь. Крім того, магістри могли проявити не тільки свої дослідницькі здібності й здобутки, а й навички подавати матеріал наочно.

   Відповідно до протоколу попереднього захисту наукових робіт, студенти мали можливість представити ілюстрований матеріал, у якому висвітлили актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обгрунтували її вибір, ознайомили присутніх з метою та завданнями дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи. Попередній захист робіт пройшов активно з ретельним обговоренням питань вдосконалення та дослідження технологічних процесів та операцій. Членами комісії було відзначено високу підготовку магістрів у вирішенні поставлених завдань. Під час обговорення робіт, кожен магістр міг почути як про недоліки, так і про переваги своєї роботи. Продовж роботи комісії відчувався позитивний настрій та доброзичливі настанови в напрямі покращення висвітлюваних робіт.

Тетяна Зубок, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook