Пішов з життя доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Олексій Бешун

27 листопада 2021 року

     Колектив та студенти Національного університету біоресурсів та природокористування України висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу передчасної смерті відповідального наставника, талановитого викладача, кандидата технічних наук, доцента

Олексія Анатолійовича БЕШУНА

     Олексій Анатолійович, у 1996 році закінчив Ніжинський агротехнічний коледж, а в 1999 році – Національний аграрний університет, за спеціальністю «Механізація сільського господарства».
     У 2006 році в Національному транспортному університеті захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.05.03 – теплові двигуни.
     У 2011 році отримав вчене звання доцента. Олексій Анатолійович викладав дисципліни «Основи конструкцій мобільних енергетичних засобів», «Трактори і автомобілі», «Теорія та проектування самохідних лісових машин» та «Робочі процеси двигунів внутрішнього згоряння». Автор та співавтор 139 наукових і навчально-методичних праць.
     Олексій Анатолійович багато років виконував обов'язки заступника декана механіко-технологічного факультету із спортивного виховання, був вірним товаришем, гарним сином та чоловіком.

Світла пам’ять про Олексія Анатолійовича назавжди збережеться в наших серцях…
Вічна пам’ять та Царство Небесне!

 

Ректорат, профспілкова організація,
колектив механіко-технологічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook