Магістри ОП «Адміністративний менеджмент» заочної форми навчання підтвердили свою фахову кваліфікацію.

26 листопада 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

24-25 листопада 2021 на платформі «ZOOM» проходила зустріч Екзаменаційної комісії, магістрів та їх наукових керівників. З вітальним словом до присутніх звернувся декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який побажав присутнім плідної роботи та творчих успіхів.

 

Роботу Екзаменаційної комісії для проведення захисту кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» очолила завідувач кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського, професор Тетяна Балановська. До складу комісії увійшли завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД,  професор Віталій Луцяк, а також доценти кафедри Олена Ковтун та Ольга Костюк.

В дослідженнях магістрів спеціалізації «Управління закладами охорони здоров’я» грамотно поєднувалась вузькоспеціалізовані медичні проблеми з управлінськими аспектами: впровадження нових технологій для покращення якості надання медичних послуг, формування лідерів-управлінців нової генерації в системі охорони здоров’я, впровадження нових підходів до управління закладами охорони здоров’я в Україні в умовах пандемії COVID -19, управлінська діяльність керівника з попередження синдрому «професійного вигорання» в закладах охорони здоров’я, розробка кадрової стратегії закладу охорони здоров’я та особливості її реалізації.

 

Велике зацікавлення також викликали дослідження з питань  стратегічного планування в системі управління підприємством, удосконалення постачання матеріальних ресурсів, формування механізму мотивації персоналу та управління проектами морських транспортних перевезень.

Екзаменаційна комісія високо оцінила рівень підготовки магістерських досліджень та експертність доповідачів.

Вітаємо дипломованих спеціалістів з успішним захистом та бажаємо безперервного кар’єрного зростання!

  

Секретар Екзаменаційної комісії

 

Анна Ярошенко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook