Ближче до виробника «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

3 липня 2014 року
Броварський район смт Велика Димерка

  02-03 липня 2014 року студенти ОКР бакалавр першого курсу напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» відвідали іноземне підприємство «Кока-Кола Беверіджиз Україна», яке знаходиться в Броварськрму районі смт Велика Димерка.
«Кока-Кола Беверіджиз Україна» - один з лідерів на українському ринку безалкогольних напоїв, єдине підприємство в Україні, яке уповноважене виготовляти напої під товарними знаками, що належать The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca-Cola Light, Fanta і Sprite), а також пропонує широкий асортимент негазованих напоїв, це високоякісні холодні чаї під торговою маркою Nestea; соки та нектари під брендами Rich, BotaniQ, «Добрий».
На даному підприємстві наші студенти мали можливість ознайомитись з технологічними процесами виробництва солодких газованих напоїв, столової води, холодних чаїв, соків, нектарів та енергетичних напоїв.
Після екскурсії студентами було отримано «море» вражень від даного підприємства та музею, який знаходиться на його території, а також «Кока-Кола Беверіджиз Україна» надала можливість продегустувати продукцію і порадувала різноманітними подарунками.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook