Атестація аспірантів та здобувачів ННІ лісового і садово-паркового господарства

23 листопада 2021 року
Київ, НУБіП України

В ННІ лісового і садово-паркового господарства, НДІ лісівництва та декоративного садівництва 23 листопада відбулася атестація аспірантів та здобувачів. Враховуюччи карантинні обмеження атестація проходила в режимі онлайн. На початку засідання директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва Роман Василишин нагадав аспірантам та здобувачам процедуру проходження атестації, вимоги, які які потрібно виконати для успішної атестації та побажав усім плідної праці та вчасної підготовки та захисту дисертаційних робіт.

Директор ННІ лісового і садово-паркового інституту Петро Лакида, який підготував не один десяток кандидатів та докторів наук, поділився досвідом успішного захисту - "Лише особиста праця та наполегливість може гарантувати успішне завершення навчання". Петро Іванович також розповів про минулі та сучасні особливості навчання в аспірантурі.

Цьогоріч атестацію проходили 30 аспірантів та здобувачів. Для проходження атестації молоді науковці повинні були надати атестаційній комісії звіт, атестаційний лист, витяг кафедри і звичайно виконати індивідувальний план. До складу атестаційної комісії, відповідно до наказу ректора входиди: голова - Василишин Роман Дмитрович, диретор НДІ; члени комісії - Колесніченко Олена Валеріївна, доктор біологічних наук, професор; Лакида Петро Іванович, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, доктор сільськогосподарських наук, професор; Ковалевський Сергій Борисович, доктор сільськогосподарських наук, професор; Зібцев Сергій Вікторович, доктор сільськогосподарських наук, професор; Сошенський Олександр Михайлович, кандидат сільського сподарських наук, доцент. 

Вітаємо всіх аспірантів та здобувачів з успішним проходженням атестації та бажаємо творчого натхнення та наукових здобутків у новому році!

Олександр Сошенський,  доцент кафедри лісівництва,
секретар наукової ради НДІ лісівництва та декоративного садівництва

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook