Розширене засідання ректорату

23 листопада 2021, 9:00
Корпус № 3, ауд. 309

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Звіт про роботу приймальної комісії за 2021 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович.
  2. Про підготовку до зимової екзаменаційної сесії 2021-2022 н.р. та випуск магістрів у грудні 2021 році. Доповідає начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович.
  3. Звіт про виконання плану заходів щодо реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2025» на 2021 рік та план заходів щодо реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2025» на 2022 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович.
  4. Про обрання за конкурсом. Доповідає начальник відділу кадрів Михайліченко Микола Васильович.
  5. Про затвердження плану ремонтних робіт у 2022 році. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.
  6. Про обрання лічильної комісії для проведення процедури таємного голосування на засіданні Вченої ради університету 24 листопада 2021 р. Доповідає ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  7. Про план заходів на грудень 2021 р. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  8. Різне.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook