Створення Центру передачі аргентинських технологій в Україні на порядку денному в університеті

17 листопада 2021 року
     Після ознайомчого візиту посла Республіки Аргентини Елена Летісія Мікусінскі, який мав місце 26 жовтня ц.р., де було домовлено про розвиток співпраці, пані посол повернулася до університету з делегацією бізнес-місії Аргентини.

     Зі сторони університету в зустрічі участь прийняли проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку В.А. Ткачук, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності В.М. Кондратюк, декан механіко-технологічного факультету В.В. Братішко, декан агробіологічного факультету О.Л. Тонха, директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Д.В. Літвінов, академік НААН, професор В.І. Кравчук.

     До складу Аргентинської бізнес-місії входили Роберто Россотто – генеральний менеджер агентства ProCordoba, уряд провінції Кордоба, Віктор Гюго Баро – президент Agrentthechgroup, Рікардо Туратті – менеджер COMEX Metalfor, Хавєр Поньянте – комерційний координатор Agrentthechgroup.

     Проректор Вадим Ткачук представив учасників зустрічі зі сторони університету та розповів про історію та сьогодення університету. Пані посол представила делегацію бізнес-місії та повідомила про наміри щодо створення Центру передачі аргентинських технологій в Україні.
     Доповідь щодо стану ринку сільськогосподарської техніки в Україні представив Вячеслав Братішко, зазначивши, що існує серйозний потенціал до зростання ринку сільськогосподарської техніки і зокрема для такої продукції з Аргентини, що відрізняється співвідношенням ціна/якість.

  

  

     За результатами зустрічі було домовлено про подальші кроки щодо створення Центру передачі аргентинських технологій в Україні на базі університету.

Олександр Лабенко
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook